Produsele noastre sunt produse originale Bartolucci Italy, produse realizate din lemn care te fac să pășești în lumea basmului.

           Aici vei găsi o lume minunată a produselor Bartolucci realizate din lemn și vei retrăi copilăria alături de produsele colorate si simpatice în formă de animale și nu în ultimul rând alături de personajul principal Pinocchio.

Produsele Bartolucci sunt produse unice, pretioase si pline de emotii, articole pentru cadouri și de colecție, accesorii pentru mobilier și jocuri, toate realizate în Italia .

           Fiecare produs se naște dintr-un desen original și este finisat de mână, printr-un proces care include în medie mai mult de zece pași. Se folosește lemn din plantații certificate FSC și vopsele la standarde europene, în conformitate cu durabilitatea mediului și sociale.

Creațiile Bartolucci transmit simpatie și emoție, ele sunt concepute pentru a rezista în timp.

 

 

Despre Bartolucci (www.bartolucci.com)

 

Povestea noastră începe cu...A fost odată o bucată de lemn!!!

 

            Povestea Bartolucci a început în anul 1936 în orașul italian Belvedere Fogliense (o mică parte din Tavullia), acesta rămânând inima afacerii familiei Bartolucci.

În 1981 Francesco Bartolucci, fiu și nepot de meșteșugari din lemn, crează într-un mic atelier sub casă primul său Pinocchio și decide să-l ducă în târgurile din oraș.
Francesco sculpta păpușile sale în fața publicului, tot mai numeros și fascinat de arta sa. Marele interes stârnit este scânteia care aprinde în el primul gând pentru un magazin.

Bazându-se pe succesul din piețe și târguri, în 1990 Francesco înțelege că trebuie să ofere marfa sa într-un magazin. Pentru deschiderea primului magazin alege Urbino. În scurt timp au urmat puncte de vânzare în Gradara, Rimini, Florența, Veneția,Loreto și Roma .Apoi au urmat orase din afara Italiei.

Din 1991-2000 creațiile Bartolucci cuceresc un număr tot mai mare de admiratori, iar rețeaua comercială ajunge să se extindă în toată Italia. La Florența deschide magazinul în sala de mese a Bisericii Antice Abbey, un loc de mare prestigiu și valoare istorică.

În 2002 se deschide primul magazin la Roma, situat între Pantheon și Piazza Colonna, care se dovedește curând ca fiind o rampă de lansare pentru creațiile Bartolucci. De asemenea, deschiderea magazinului de la Aeroportul Fiumicino face celebre produsele și pe plan international.

În 2005, Pinocchio își schimbă casa. A fost necesar să se extindă atelierul inițial deoarece numarul magazinelor si producția creștea. Astfel o parte din utilaje s-au transferat în zona industrială Montecalvo in Foglia.

In prezent sunt deschise magazine in toata Europa si in lume, produsele Bartolucci fiind foarte iubite de copii.


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out